Tag din rygproblemer på arbejdspladsen seriøst: Køb en Back App stol hos Ergopartner

backapp_2017_7_1

Sponsoreret

Det er efterhånden ikke så få, der har rygskavanker på arbejdspladsen. Men der er hjælp at hente. Ergopartner har lavet en Back App stol, der arbejder for at styrke din ryg på kontoret, give dig bedre balance og en bedre holdning.

Bøvler du også med rygproblemer på de lange kontordage? Ryggen har svært ved at holde til dårlige arbejdsmøbler, mange siddende timer og dårlig holdning. Ergopartner arbejder for bede ergonomi på kontoret, og det betyder, at de udvikler hjælpemidler til, at du kommer bedre igennem din arbejdsplads, og at du på sigt kan få sunde arbejdsvilkår.

En Backapp stol er udviklet for at træne rygmusklerne, mens du sidder ned. På den måde får du en bedre holdning, samtidig med at du styrker lænden og ryggen.

Den nye Back App 2.0 stol styrker dine indre muskler omkring rygsøjlen, mens du bare sidder på den. Back App stolen er specielt god for dig, som gerne vil forebygge og helbrede problemer med ryggen. Så nu behøver du ikke længere lave rygøvelser derhjemme foran fjernsynet, når du kommer hjem efter en lang dags arbejde.

Du kan prøve Back App-stolen gratis i 14 dage, så du kan se, om du synes, den virker for dig, inden du køber den!

Related posts