Strømlinet samarbejde og mobilitet – har du hørt om Teams?

nov5

Sponsoreret

Microsoft Teams er en smart app, som hænger sammen med Microsoft Office 365. Teams handler om at samle et såkaldt team internt i virksomheden. Appen hjælper virksomhedens team med at organisere sig, og i at optimere det samlede workflow. I Teams appen kan de videochatte og føre interne samtaler mellem hinanden, når og hvis der er brug for det.

Med Teams appen, er der også mulighed for at tilføje mange forskellige ekstra faner, som for eksempel Planner, Excel, Power BI og Word.

Medarbejderne har i appen, mulighed for at være medlem af flere forskellige teams på en gang. For hvert team, som en medarbejder er med i, kan der oprettes flere forskellige kanaler. De forskellige kanaler hjælper til med til at holde styr på alle de mange forskellige arbejdsopgaver man som medarbejder måtte have i løbet af en periode.

 

Hvordan kan Microsoft Teams være med til at løse en intern opgave i virksomheden?

  • Når et behov opstår, opretter hvert medlem i gruppen et ”Team”, hvor de sammen kan kommunikere, dele deres data og redigere dokumenter samtidigt
  • Teams gør det let at kommunikere med kolleger, samarbejdspartnere eller medlemmer
  • Teams er 100% cloud-baseret. På den måde sikres brugernes mobilitet, en altid opdateret platform
  • Samtaler i Teams samler tekstkommunikation om gruppens opgave direkte i kontekst af opgaven. Det gør det lettere for nye medlemmer at komme ombord. For nogle medarbejdere vil Teams være en naturlig del af deres arbejde mens det for andre vil være et fremmed univers.

Related posts