Smertebehandling

smerte-laser

Sponsoreret

Smertelindring

Der findes efterhånden rigtig mange behandlingsmetoder i forbindelse med smertelindring. Forskerne og lægerne bliver klogere, og der tilbydes både medicinske metoder og alternative metoder, og alt afhængigt af, hvilken smertetype vi snakker, kan man selvfølgelig også gå til kiropraktor, massør, modtage akupunktur osv.

Laserterapi Noget der i stigende grad bliver brugt til både hårfjerning, i skønhedssammenhænge men også til akut eller kronisk smerte, er laserbehandlinger. Laserbehandlinger er en metode, der er helt uden brug af medicin, dertil er behandlingen smertefri. For at opnå et perfekt resultat skal der ofte nogle behandlinger til, alt fra 4-12 behandlinger. Laseren giver de beskadige celler energi og øger blodtilførslen til det smerteramte område på kroppen. Behandlingen tager kun ganske få minutter og er virkende i lang tid efter.  Behandlingerne kan selvfølgelig ende med at blive dyre, alt afhængt af, hvor mange behandlinger der behøves.. Men det er behandlinger, der virker!

Epc-laser.dk tilbyder terapeutiske og kosmetiske EPC laser -behandlinger.

Lyset trænger ind i cellerne og sætter gang i cellernes naturlige helingsproces. Laserterapi kan fremme hurtigere sårheling, smertelindre, forbedre blodcirkulationen og mindske hævelser, altså bruges det til både akutte og kroniske tilfælde. Laserterapi bruges af læger, sygeplejersker og kiropraktorer for at nævne nogle, og atleter modtager ofte behandlinger ved sportsskader.

 

Related posts