Slut med at lugte af sure cigaretter

mathew-macquarrie-lzckzlvpyau-unsplash

Sponsoreret

Har du i mange år gået rundt med drømmen om at lægge cigaretterne fra dig, så er en el cigaret fra Elekcig, helt sikkert noget for dig. Den lille elektroniske cigaret fylder ikke ret meget, og den er nem at have i tasken, uden at du behøver at tømme tasken for små stumper af tobak, som de almindelige cigaretter naturligvis vil komme til at tabe, hvis de ligger løst i tasken.

 

Det smarte ved en e-cigaret er, at den er nem at tage op af tasken, når du er i byen. Du behøver heller ikke en lighter, fordi der i el cigaretten findes en tænd og sluk knap, som du blot trykker på for at aktivere cigaretten. Når du er færdig med at dampe, slukker du bare cigaretten, og lægger den ned i tasken.

 

Uanset hvor meget du er vant til at ryge, eller hvor meget du har planer om at dampe, så finder du et stort udvalg af smarte el-cigaretter hos Elekcig.dk.

 

 

Til dig der er nybegynder

Er du nybegynder og virker dampverdenen helt overvældende, fordi der er mange valg at tage, så fortvivl ej. Du kan for eksempel starte med en startpakke fra Elekcig, og derefter opgradere og eksperimentere med de mange forskellige smagsmuligheder, der er med en smart e cigaret.

 

 

Til dig der elsker at dampe med store dampskyer

Kan du godt lide at der kommer damp ud af din e-cigaret når du damper, og må det også gerne være store dampskyer, så er det en god idé at sætte dig ind i de mange muligheder der er med at dampe, det kan for eksempel være begreberne ohm, watt og VG/PG forhold.

Related posts