Skal du i gang med at indrette et hotel?

ricardo-gomez-angel-ai0jvje-rki-unsplash

Sponsoreret

Drømmer du om at indrette et hotel, eller er det rent faktisk en opgave, du skal i gang med? Uanset hvad er indretningen af et hotel yderst vigtig. Den skal nemlig være appellerende for dine overnattende gæster, mens den samtidigt skal føles hjemlig og funktionel.

En af de første ting, som dine gæster vil bemærke, er nemlig indretningen samt dit hotelinventar. Derfor er det essentielt, at du tager dig tid til at tænke godt over indretningen, inden du giver dig i kast med projektet.

Hvad er formålet med dit hotel?

Til at starte med skal du finde frem til formålet med dit hotel. Selvfølgelig er det et sted, hvor gæster kan overnatte, men hvilken type af gæster. Er det primært lavet til forretningsfolk, til familier eller lidt af hvert?

Lige meget om det er det ene eller det andet, skal hotellet være et midlertidigt hjem for dine gæster. Men hvilke gæster der besøger dit hotel, kan have en indflydelse på nogle af hotellets rammer.

Vær opmærksom på hotelreceptionen

Receptionen er det første, som dine gæster ser. Lige fra det øjeblik en gæst kommer ind i din reception, vil vedkommende danne sig et indtryk af dit hotel. Derfor skal du have fokus på alt lige fra lyd til duft, lys, farver og valg af inventar.

Hvordan skal værelserne se ud?

Et andet sted, hvor du skal være opmærksom på indretningen, er værelserne. Hvordan ønsker du, at de skal se ud, og hvad skal de afspejle? Hvilke elementer er vigtige for dig? I og med at dine gæster vil opholde sig mest på værelset, når de besøger dit hotel, er det vigtigt, at det giver en følelse af hjemlige rammer.

Related posts