Skal din båd eller dit have ny reservedel? – Her finder du brugt skibsudstyr i hobetal

phil_naval_shipyard_lha2

Sponsoreret

Det kan være en dyr fornøjelse at købe nyt udstyr til sin båd eller sit skib. Men har du overvejet at købe reservedelene brugt?  

 

Er du lystsejler, eller lever du af et erhverv på havet? Uanset hvad kender du til ærgrelsen over, at noget går i stykker, så det ikke kan repareres. I stedet må du normalvis ud og købe ind i dyre domme, hvis dit skib fortsat skal lægge fra kaj på forsvarlig vis, men du vil kunne spare nogle penge og gøre noget godt for miljøet, hvis du finder noget af dit skibsudstyr brugt. 

 

Fornæs Ship Recycling ligger i Grenaa, og her findes der skibsudstyr i massevis. De store mængder reservedele og udstyr til både og skibe dækker blandt andet over generatoranlæg, pumper, motorer, ankre og fortøjninger mv., så hvis du har en større båd eller et skib, som trænger til nyt ekstraudstyr, så kan du med fordel kigge nærmere i det store udvalg hos firmaet, der har til huse på næsen af Jylland. 

 

Skibsudstyret kommer primært fra de skibe, som Fornæs Ship Recycling får ind til ophug. Dermed er det både en god handel for dig selv men også miljøet, hvis du kan finde dit nye skibsudstyr fra en brugt skude. 

 

Det er også muligt at efterspørge specifikke produkter, som ikke fremgår i udvalget af bådudstyr og skibsudstyr. 

Related posts