Skab opmærksomhed med et flot beachflag

1-77-1

Sponsoreret

Et beachflag med tryk er en både smart og meget iøjnefaldende måde at komme i kontakt med dine kunder på. Et beachflag med det helt rigtige budskab, kan bruges mange forskellige steder, både til messer, events, festivaler og endda også udenfor butikker.

 

Vælger du at bruge et beachflag i din markedsføring, er det nemt at skille dig ud, samt at dine potentielle kunder nemmere kan få øje på dig. Bruger du det udenfor, vil det blafrende flag endda også være nemt at få øje på, særligt hvis du også anvender nogle skrappe farver.

 

Beachflag i høj kvalitet

Hos Nemprint.dk bliver alle beachflag produceret i stof som har en meget høj og slidstærk kvalitet. Derfor har du ingen grund til bekymring, hvis du anvender flaget udenfor. Det gælder også selvom du vælger at bruge beachflaget i blæsevejr. Med til flaget medfølger en robust flagstang, samt en stabil bundsektion af aluminium, som sørger for at flaget bliver hvor det skal.

 

Brug en skabelon når du skal bestille

Når du skal bestille et beachflag hos Nemprint.dk, skal du bruge en skabelon. Skabelonen finder du på Nemprints hjemmeside, hvor der også findes en smart guide, som forklarer dig hvordan du bruger skabelonen.

 

Skulle du sidde tilbage med et enkelt spørgsmål eller 2, så kan du altid kontakte Nemprint for at få svar. De har mange års erfaring, hvilket er din fordel når du gerne vil have et beachflag, der kan vække dine kunders opmærksomhed omkring dit brand og dine produkter.

Related posts