Pryd dine vægge med visuelle historier, som du selv kan tillægge følelsesmæssig værdi

dystopia-_16_750x1116

Sponsoreret

At dekorere sine vægge med flot æstetik giver dit hjem dét ekstra. Ikke blot fordi det er en dekorativ detalje i indretningen, men især fordi du selv kan knytte følelser, tanker og minder til billederne.

 

Ethvert motiv kan ikke bare tale for sig selv. Et billede siger mere end tusinde ord i sig selv. JA! Men når det kommer op at hænge i dit hjem, så siger det endnu mere. Billedets ejermand og alle beskuere til billedet kan personliggøre ethvert billede og tillægge en helt ny fortælling til et ellers så sigende motiv i sig selv.

 

Der findes ikke noget mere personligt end at pryde sine vægge i hjemmet med visuelle historier. Det fortæller noget om dig og måske jer som familie. Heldigvis findes der motiver, der passer til enhver familiekonstellation og personlighed.

 

Vissevasse.dk er en hjemmeside fyldt med forskellige motiver, som du kan bestille til dit hjem. I denne webshop kan du finde alverdens motiver, der kan passe til ethvert rum i dit hjem. Det kan være, at børneværelset trænger til en plakat eller to på væggene? Plakater til børneværelset kan være med til at give dit barn en sanseoplevelse, når de ligger i vuggen eller på puslebordet og kigger på de forskellige motiver. Du kan også finde alverdens andre motiver, der ville passe perfekt ind i køkkenet eller stuen.

 

Det er dig der fortæller historien

Fælles for alle motiverne er, at det er dig, der fortæller historierne i dit hjem. Derfor er der ikke noget facit på, hvor i dit hjem, billederne skal hænge. Det kan være, at et af billederne, der var tiltænkt børneværelset, skal hænge i køkkenet hjemme hos dig, fordi der knytter sig en helt anden historie til, end kunstnerne havde tænkt.

 

Related posts