Pas godt på dine cigarer

pexels-yuting-gao-1637114

Sponsoreret

Er du en inkarneret cigarryger, ved du sikkert, at en cigar bliver tør efter bare et par dage. Det giver den en dårlig smag, så din rygeoplevelse forringes markant.

Der er heldigvis et godt råd til, hvordan du kan holde dine cigarer i en god stand. Det sikrer, at du får den optimale smagsoplevelse hver gang, du tænder for en cigar.

 


Korrekt opbevaring af cigarer

Ofte købes cigarer i æsker, hvor der er flere i. Da en cigar skal ryges inden for et par dage, kan det være meget svært at nå, hvis der er indkøbt en hel kasse. I gamle dage blev cigarer bare opbevaret i en cigarkasse, men i dag findes der en langt bedre opbevaringsmulighed. Køber du mange cigarer på samme tid, har du brug for en humidor.

 


Hvad er en humidor?

Det, der beskriver en humidor bedst, er, at det er en form for lukket beholder med et fugtighedssystem. Ved hjælp af en humidor kan du opretholde et perfekt fugtighedsniveau for dine cigarer.

 


Hvorfor er det vigtigt at holde cigarerne fugtige?

I cigarernes oprindelsesland er der et konstant højt fugtighedsniveau således, at cigarerne kan ligge frit fremme uden at miste deres smag. Dette fugtighedsniveau har vi desværre ikke i Danmark.

Da det lige netop er fugtigheden, der binder både cigarens aromaer og essentielle olier for den gode smag, bliver denne smag ødelagt i det danske klima. Derfor er det vigtigt med en humidor for danske cigarrygere, hvis den oprindelige gode smag skal bibeholdes.

Related posts