Nu har du også mulighed for laserskæring som kan arbejde i metal

laser_360x249

Sponsoreret

Varmgalvaniseret stål, aluminium, messing, sort stål er blot nogle af de mange metaller, som laserskærerne i den moderne maskinfabrik, Sigma, kan arbejde igennem.

 

”På linje med udviklingen” er et af mottoerne for maskinfabrikken Sigma. Maskinfabrikken er nemlig interesseret i at give kunderne de største muligheder for at få de efterstræbte produkter, som kunderne ønsker. Det betyder, at kunderne blandt andet har mulighed for 3D-konstruktioner af et muligt produkt og mange andre moderne muligheder, som følger med tiden.

Med hensyn til laserskæring får kunderne en højere designfrihed, en meget bedre præcision og fuldstændig ensartet kvalitet. Derudover er laserskæring med til at sikre dig mindre varmepåvirkning og en finere kant på dit produkt.

Ved du hvad du vil have? Eller har du brug for hjælp til at finde ud af det? Der er altid hjælp at hente på maskinfabrikken, Sigma.

Teamet bag Sigma er et yderst kompetent og erfarent hold, der med mere end 40 år i bagagen kan hjælpe dig til at finde frem til den aller bedste løsning. Maskinfabrikken har nemlig eksisteret i mere end 40 år og har derfor stor erfaring med at hjælpe kunderne til at finde frem til lige nøjagtigt dét, de ønsker sig!

Så hvis du har brug for at vide, hvad dine muligheder er eller blot få bekræftet en idé, så er holdet klar til at hjælpe dig, så dit produkt kan blive fuldendt.

Related posts