Norditaliensk kvalitetsdrue

karsten-wurth-49aqgxkoro4-unsplash

Sponsoreret

Når snakken falder på italienske kvalitetsvine, kan man næppe komme udenom Barolo. Den kendte og populære drue, der bliver høstet og produceret i den norditalienske region Piemonte, regnes oftest som en af de bedste af sin salgs.

En af Italiens mest populære vine

Hos vinmedmere.dk finder du et bredt udvalg af kvalitetsvine, heriblandt den italienske rødvin Barolo, og det er ikke tilfældigt. Det er nemlig en af de mest solgte italienske rødvine, som udelukkende bliver produceret på Nebbiolo-druer i den norditalienske region Piemonte. Den er især kendt for sit rustrøde skær og masser af aroma. Vinen egner sig specielt godt til stærke oste og oksekød.

Kvaliteten er sikret

For at kunne kalde vinen Barolo, er der flere ting, der er afgørende i produktionen. Først og fremmest er det kun Nebbiolo-druen der må bruges, og så skal vinen som minimum have en alkoholprocent på 12,5%. Derudover skal den have lagret i 38 måneder, heraf minimum 18 måneder i beholdere af eg. For yderligere at kunne kalde det en Barolo Riserva, skal den have lagret i 62 måneder, hvoraf minimum 18 måneder af disse skal være i egbeholdere.

Specialister i vin

Hos vinmedmere.dk er de specialister i vin, og siden 2013 har de drevet webshop med salg af kvalitetsvine fra hele verden. I dag er de en af landets største vinhandlere, og det er der ikke noget at sige til. De udvælger nemlig selv omhyggeligt de vine, de sælger, og så importerer de den selv, så du som kunde er sikret bedst mulige kvalitet til prisen. Forkæl dig selv og dem, du holder af med en god flaske Barolo.

Related posts