Mangler du noget nyt rideudstyr?

plysgrime-med-bling

Sponsoreret

Hvis du er en rigtig hestepige eller -dreng, så har 2horse alt, hvad du har brug for. Både nyt og brugt rideudstyr indenfor alle kategorier til billige priser. 

Er du vild med heste? For så er du kommet til det helt rette sted. 2horse er en onlineshop, der har et kæmpe stort udvalg af både nyt og brugt hesteudstyr. Du har sikkert selv prøvet at sidde på Hestegalleri, Hestenettet eller andre sted og forsøgt at købe en grime til en god pris, men på 2horse er det hele lidt nemmere og overskueligt at finde rundt i. Her er der samtidig også et bredt udvalg af udstyr til heste, uanset om du er ude efter nyt eller brugt udstyr.

De har blandt andet kvalitetsrideudstyr og hesteudstyr fra bl.a. QHP, Mink Horse, LeMieux og Globus Sport. Kategorierne, du kan vælge i mellem er grimer og træktove, trenser og tilbehør, sadler og tilbehør, dækkener og tilbehør, gamacher, bandager og longering og ikke mindst insektbeskyttelse. Der er altså et utrolig bredt udvalg af ting, du kan finde på 2horse, så uanset hvad du er ude efter, så kan du helt sikkert finde det her.

Derudover er der altid både billig fragt og hurtig levering, sådan at du ikke behøver vente længe på dit rideudstyr.

Related posts