Mangler du inspiration til strikkeopskrifter?

skaermbillede-2018-06-27-kl-09-35-08

Sponsoreret

Kunne du tænke dig at strikke et fint stykke tøj til din baby eller noget pænt til dig selv? Uldfisken forhandler det fineste garn og så har de et væld af inspirationshæfter med opskrifter og billeder i.

Sandnes er nordens største spinderi og garnproducent. De arbejder sammen med internationalt kendte designere som Lene Holme Samsøe, Titild Eckhoff og andre modebloggere for altid at være sikker på, at de ved, hvad der hitter indenfor strikkeverdenen.

Generelt er garn fra Sandnes kendt for sin meget fine kvalitet, hvor vægten især lægger på, at der er højt indhold af rene råvarer og fibre.

Uldfisken har et stort udvalg af Sandnes garn. Derudover kan du på siden klikke dig ind på forskellige Sandnes hæfter under kategorierne baby, barn, dame, herrer og jul og tilbehør. Herunder finder du masser af hæfter med god inspiration, billeder og strikkeopskrifter, sådan at du bliver hjulpet godt på vej. Det betyder altså også, at uanset om du er på udkig efter en opskrift til baby, dig selv eller din mand, så kan du finde det i hæfterne.

Du kan blandt andet finde et helt hæfte med sommertrends til damer, hvor der er masser af fine billeder og opskrifter til de nyeste tendenser indenfor sommerstrik til damer.

 

Related posts