Mangler du en smart og pæn garderobeløsning?

linddna-wall-swing-naturfarvet-laedertrae_1180w

Sponsoreret

Mangler du garderobeplads? Kaiku.dk har samlet deres bud på smukke garderobestænger og -stativer på deres hjemmeside, hvor du kan se hele udvalget.

Hvis du bor i en lille lejlighed, hvor opbevaringsplads ikke er det, der er mest af, så handler det om at finde nogle smarte løsninger, så du får pladsen bedst muligt udnyttet. Det kan du blandt andet gøre ved at bruge garderobestænger i den lille entre eller på værelset, hvis du sover og har stue i samme rum. Du kan selvfølgelig også bruge garderobestænger i walk in closets eller på soveværelset, hvis du bor et sted, hvor der er mere plads. Det er nemlig en utroligt smuk løsning, som kan være en fin detalje i et ellers enkelt rum.

Du kan blandt andet finde den smukke WALL SWING, der er en dekorativ garderobestang til den lille entre eller i dit walk in closet. Den har et minimalistisk og stilrent formsprog. Den ene ende skrues direkte i væggen og den anden hænger i en lædersnor, der er sat fast i en krog i loftet. Den er lavet af naturtræ og naturlæder.

Tøjstativer i flotte design er super praktiske og samtidig smukke, og de kan både bruges i soveværelset, børneværelset, entreen eller i bryggerset, hvor nystrøgne skjorter kan hænge. Kaiku.dk har både tøjstativer fra Nomess, ferm Living og Malling Living.

Nomess Copenhagen har blandt andet lavet de flotteste og funktionelle tøjstativer i asketræ, som alle er produceret i Danmark, mens Ferm LIVING har lavet en flot løsning til soveværelse/gang bestående af kernelæder og en gedigen stang.

Related posts