Maldiverne det perfekte rejsemål

jumpstory-download20200629-091856

Sponsoreret

Maldiverne rejser er for Jer, som længdes efter en rejse i absolut luksus. De fleste af os drømmer engang imellem om at rejse et sted hen, hvor solen altid skinner. Til et sted hvor vi kan ligge og dase dagen lang på en flot kridhvid sandstrand og hvor vi kan hoppe i det krystalklare vand, lige når det passer os.

Blixen Tours arrangerer rejser til det fantastiske ferieparadis, Maldiverne, som byder på store svajende palmer og eksotiske små laguner, så langt øjet rækker. Øen er et sandt paradis for dykkere, surfere og sejlere, som har gode muligheder for at komme rundt mellem de omkring 1.200 småøer, som Maldiverne består af. Er man en garvet dykker, vil der under det krystalklare hav dukke en helt ny og smuk verden op. Her er det de farverige koraller og de mange farverige fisk, som sætter dagsordenen for en fantastisk oplevelse i særklasse.

Når I skal sove på den eksotiske ø, kan I enten vælge en af de lækre bungalows, som ligger langs strandkanten. Eller i kan vælge en af de populære “water-villas”, som er et hotel med søjler i vandet.

Vælger I en rejse til det smukke ferieparadis, findes der selvfølgelig også mange andre muligheder for at nyde den smukke ø. Der kan være forskel på de mange øer, som Maldiverne består af. Derfor er I altid mere end velkomne til at kontakte Blixen Tours, for at høre nærmere om de mange forskellige muligheder der er, når man rejser til den eksotiske ø.

Related posts