Kommunikation fremmer forståelsen

adrien-olichon-g57hy5cjczo-unsplash

Sponsoreret

I og med at flere er begyndt at arbejde mere udenfor virksomhedens vante rammer, så er samarbejde og kommunikation med Microsoft teams et nødvendigt redskab for at kunne kommunikere på den bedst mulige måde mellem hinanden i virksomheden.

 

En kombination af Microsoft Teams og ProActives mange års erfaring indenfor løsningsimplementering får jeres virksomhed rig mulighed for at høste alle de gode fordele, der er forbundet med løsningen.

 

Blandt andet ved hjælp af Microsoft Teams, hvor det er muligt at arbejde hurtigere og mere effektivt, fordi systemet tillader en bedre kommunikation. Det er både muligt at arbejde fra en PC og en Mac, en smartphone, en tablet osv.

 

Det betyder, at I som medarbejdere kan arbejde tæt sammen mellem hinanden men også med jeres andre samarbejdspartnere, som kan deltage i møder og forskellige samarbejdsrum.

 

 

Kommuniker direkte via Microsoft Teams

Anvender din virksomhed allerede Microsoft Office 365, så vil Teams med stor sandsynlighed allerede være en del af jeres licens. Der findes en lang række af muligheder med Microsoft Teams blandt andet, at der er mulighed for at afholde audio-, video og webmøder med op til 250 deltagere.

 

Det er endda også muligt for dine kunder og samarbejdspartnere at deltage i møder, uden at det betyder ekstra licenser. Det er også muligt at se, hvornår din kollega er ledig, inden du påbegynder en chat med ham eller hende.

 

Desuden er det muligt at dele skrivebord mellem hinanden, plus det er muligt at tilføje telefoni, så der er mulighed for at benytte det offentlige telefonnet.

Related posts