Køb en tidsløs solbrille

277-01b-w610-h610-fill

Sponsoreret

Det er svært at sige solbriller, uden at sige Tom Ford. Det er som om, de to hænger sammen. Hos Brodersen+Kobborg finder du et stort udvalg af forskellige solbriller fra Tom Ford.

Tom Ford er en meget anerkendt amerikaner, der i 2005 lancerede sit eget brillemærke efter i mange år at have været ansat hos Gucci som chefdesigner. Tom Ford solbriller emmer af høj kvalitet og brug af lækre materialer. Så hvis du både vil skille dig lidt ud fra mængden samtidig med at du får en tidsløs brille, der ikke går af mode, så skulle du overveje at købe solbriller fra Tom Ford.

Du finder både de helt klassiske store solbriller, som Tom Ford er kendt for, men der er også mange andre forskellige slags i forskellige farver og størrelser, sådan at du helt sikkert kan finde et par, der passer til dig og din stil. Brodersen+Kobborg er autoriserede forhandlere af Tom Ford, og her får du gratis fragt ved køb for over 300 kroner, hurtig levering, og så kan du få byttet dine ting i mere end 300 butikker, hvis du har fortrudt dit køb. Hvis du opretter dig som bruger, så får du tilmed 15 procent rabat på dit køb, så det kan i den grad betale sig at købe dine solbriller hos Brodersen+Kobborg.

Related posts