K.G. Hansen skaffer dig entreprenører i Aarhus

lindevej-jmddk-20130824-_dsc7454

Sponsoreret

Har du brug for totalentreprise til dit nye, store byggeri? Den jyske virksomhed K.G. Hansen & Sønner a/s tilbyder smukt design og solidt håndværk.

Har du brug for hjælp til at bygge dit hus eller en ny virksomhed, så kan KG Hansen skaffe dig en entreprenør i Aarhus. Virksomheden kan sit kram og har kunnet det gennem et århundrede. De holder til i Grindsted, og har eksisteret siden 1910.

Dengang var det Karl Gustav Hansen, der startede virksomheden, og deraf kommer også navnet. Han var den slags murermester, der stod inde for alt det, han og virksomheden leverede. Han gik heller aldrig hjem, før alt var som aftalt. En god jysk indstilling, der har medvirket til, at K.G. Hansen & Sønner a/s har vokset sig til en stor og betydende entreprenørvirksomhed.

Virksomheden er efterhånden meget anerkendt, hvilket man også ser, når man kigger på, hvilke store byggerier, der er blevet sat til at lave. Blandt andet vandt de sidste år for årets byggeri, da de byggede det storslåede og succesfulde Lego House. Du kan flere af byggerierne på hjemmesiden, der blandt andet tæller rådhuset i Billund, Teddy Bear Art Museum og boliger på Lindevej i Billund.

Hos KG Hansen mener de, at der er mange måder at bygge på, men at der kun er én måde, der holder – nemlig at bygge ordentligt.

Related posts