Juleudflugt til Dyssegaarden: Fæld juletræet i fællesskab

slide-juletraeshuset-dyssegaarden

Sponsoreret

Vil I have en hyggelig oplevelse med familien? Så tag på en lille tur til Dyssegaarden, hvor I både kan fælde jeres yndlingsjuletræ, købe julemaden og få masser af andre gode oplevelser med hjem.

Der er ingen grund til at lade de gode oplevelser gå forbi, og sådan en oplevelse er det at tage til Dyssegaardens juletræsplantage, hvor I som familie kan gå rundt og vælge lige præcis det træ, I bedst kan lide og derefter fælde det og tage det med hjem. Der er både nordmansgran, rødgran og små pottegraner, så der burde været noget for enhver smag.

Men der er mange andre grunde til, hvorfor I skal tage til Dyssegaarden. I får en idyllisk familieoplevelse – med masser af julestemning. Når I har valgt det flotteste juletræ, kan I nyde et glas gløgg og et par æbleskiver, en hjemmelavet vaffel og en kop varm kakao. Save og økser udlånes, sådan at I ikke behøver have det med hjemmefra. I kan køre en tur med hestevognen, prøve nissestien og kravle på balancebommene. I kan også hilse på alle dyrene og tilmed købe julemaden med hjem, for Dyssegaarden har både juleænder, julegæs, kyllinger, kalkuner, flæskestege og meget mere og de har fokus på både bæredygtighed og dyrevelfærd, så du kan trygt købe ind til julemiddagen her. Generelt er der både oplevelser for de store og små, så I kan få en rigtig dejlige juleudflugt ud af det som familie. Fæld dit eget juletræ her.

Related posts