Hytteferie på naturrig campingplads i Midtjylland

hjarbaek

Sponsoreret

På Hjarbæk Fjord Camping er der 20 hytter, der står klar til at udgøre rammerne for din og familiens sommerferie. Der er plads til både store og små i hytterne på campingpladsen, hvor alt kan ske.

 

Lyder det som noget for dig at sidde på verandaen med en kold øl eller sodavand midt i den Midtjyske natur, mens du ser børnene lege rundt på græsset eller bare nyder lyden af ferie? Der er ikke noget som at leje en hytte på campingplads. Duften af træ, der gennemsyrer rummet, køjer, hems og dét at dele på lidt plads. Det er ferie, hvor familien kommer hinanden ved.

 

På Hjarbæk Fjord Camping kan du finde mange forskellige hytter både i størrelse og stil. Fælles for hver enkelt hytte på campingpladsen er, at de sagtens kan være rammerne for din sommerferie.

 

Pool, legeplads, hoppepuder, trampoliner, cykler, fiskeri og fjord er nogle af de aktiviteter, du kan vente dig, når du vælger at holde hytteferie på Hjarbæk Fjord Camping. Den midtjyske natur udgør rammerne for alverdens naturrige oplevelser, som du og familien kan få på ferien. Vi har Danmarks bedste fiskefjord, Hjarbæk Fjord, hvortil folk år efter for at få en fisk på krogen. Måske du også kan være heldig at få bid? At fiske er lig med ro til sjælen, siger mange. Her er tålmodighed et nøgleord.

 

Hvis du og familien er til en mere aktiv ferie, så kan I leje cykler af campingpladsen og tage en tur rundt om fjorden eller måske en cykeltur ind til Viborg for at shoppe?

 

Der er mange muligheder på Hjarbæk Fjord Camping.

Related posts