Hvilken e-væske skal jeg starte ud med?

jumpstory-download20200629-114315

Sponsoreret

Eftersom e-cigaretter er blevet mere og mere populære, er der flere, som ønsker at afprøve en e cigaret. Dog kan det virke overvældende at komme i gang, da der findes et hav af muligheder – især når det kommer til e-væsker. Så hvad skal du starte ud med? Det kan du læse mere om her.

Frugtsmag: Du kan drikke frugtagtige drikkevarer hele tiden
Hvis du elsker smagen af frugtsaft eller frugtagtige drikkevarer, er en frugtsmag lige noget for dig. Dette er også nogle af de mest populære smage, når det kommer til e-væsker. Rigtig mange nyder den lette og søde smag af en e-væske med frugtsmag. Og der er masser af smage at vælge mellem. Alt lige fra æble til jordbær, banan og brombær.

 


Mentolsmag: Du elsker pebermyntepastiller og tyggegummi


Er du vild med at have en pebermyntepastil eller et tyggegummi i munden dagen lang? Så er det værd at overveje en e-væske med mentol- eller pebermyntesmag. Vælger du en e-væske med pebermyntesmag er du sikret den friskhed, som du højst sandsynligt godt kan lide. Du finder endda flere muligheder, hvis du ønsker, at din e-væske ikke blot skal være en ren pebermyntesmag.


Tobak: Du elsker smagen af almindelige cigaretter


Hvis du altid har elsket almindelige cigaretters smag og helst ikke vil opgive den, er der gode nyheder til dig. Du kan nemlig finde flere smage, der minder en smule om almindelige cigaretter. Det kan gøre det hele meget nemmere for dig, hvis du er tidligere ryger og prøver at stoppe med at ryge.

Related posts