Helt særlige aromaer til e-cigaretter

yoann-boyer-nmw_lol2idi-unsplash

Sponsoreret

I flere år har e-cigaretten været en naturlig del af manges hverdag. Flere har skiftet den klassiske cigaret ud med forskellige smagsvarianter, som kan vælges i e-cigaretten. Prøv eksempelvis varianterne fra en af de førende aromaproducenter, nemlig FlavourArt.

Ingredienser du selv kan blande

En e-cigaret er på mange måder anderledes fra den klassiske cigaret. Først og fremmest er det damp fremfor røg, hvilket giver en mere frisk duft omkring rygeren. Derudover er e-cigaretten et alternativ til cigaretten, idet sidstnævnte med tiden har vist sig at været aldeles sundhedsskadende. Yderligere er der en del cigaretvarianter at vælge mellem, men med væske fra e-cigaretter kan du selv vælge den smag, som du ønsker, heriblandt flere frugtige. Én af de producenter der sørger for frugtige smagsvarianter, er FlavourArt, der desuden også har andre smage. FlavourArt er dog ikke en e-væske, men en ingrediens, som kan bruges deri, så du selv kan bestemme, hvor kraftig de forskellige smage skal være.

Alle rygere kan få glæde af FlavourArt

FlavourArt kommer fra Italien, og har sat sig som en af de førende producenter indenfor aroma. Italien er kendt for at have styr på den gode smag, og det er også sagen ved de populære aromaer til e-cigaretter. Helt unikt for FlavourArt er, at ingen af deres produkter indeholder animalske ingredienser, sukker eller gluten, så der er ingen begrænsninger for, hvem der kan få glæde af deres smagsvarianter. I og med at der er tale om aromaer, har du selv mulighed for at blande smagen, så den bliver lige, som du ønsker den. Elekcig.dk har en guide dertil, så du kan få mest muligt ud af FlavourArt.

Related posts