Guide: Tre lækre spisestole, du vil elske at bruge hver dag

1301698346_1103-1078-daisy-cut750

Sponsoreret

Når du og din familie eller dine gæster sætter jer til bords til en lækker middag, er det vigtigt, at siddekomforten er i orden. Samtidig kan det være afgørende for den hyggelige stemning, at designet på stolene også er pænt, så de ydre rammer om den hyggelige stund er på plads.

Daisy stol

Er du til elegant og let design i eg, som giver dig god rygstøtte ved hjælp af det bløde læder-ryglæn, vil du elske denne stol, der også har læder på sædet. Når du sidder i denne stol, får du desuden glæde af god armstøtte, så du kan fokusere på nærvær fremfor dårlig komfort.

Camilla stol

Denne læder-spisestol i eg vil afspejle sig i hele hjemmet. Det lækre 100 % læder vil nemlig fordele sig som en skøn duft i resten af huset, selv når du ikke nyder den skønne komfort, stolen giver dig, når du sidder i den. 

Trine stol

Foretrækker du et robust og solidt design, der er en konge værdig, vil du elske denne stol i eg, som kan bære mindst 200 kg. Den uovertrufne siddekomfort kan mærkes, så snart du sætter dig til rette, og fordelen er, at stolen både kan bruges som spisestol og lænestol.

 

Vil du læse mere om de tre egetræsstole, skal du blot besøge Kvalitetsmøbler.dk, der også forhandler flere modeller og egetræsmøbler.

Related posts