Gør skraldespanden til et farverigt element

wesco-pedalspande-3584512-regular

Sponsoreret

Den danske boligindretning er ofte farveforskrækket og primært i de sarte toner såsom sort, hvid og grå. Det ønsker Wesco at ændre på med deres farverige skraldespande, der sætter liv i et ellers meget farvetomt dansk køkken. 

Retrostilen har længe været en del af moden, og her passer brandet Wesco perfekt ind. Med deres gule, rødeog hvide skraldespande til køkkenet sætter de lidt farve på køkkenet uden, at det tager overhånd. Mange danskere er begyndt at bevæge sig væk fra at være helt farveforskrækkede, og er blevet mere åbne over for at tilføje enkelte elementer i hjemmet, der har noget liv og farve. Det giver derfor mulighed for at skille sig ud fra mængden. Wesco er på den måde med til at gøre en ellers kedelig brugsgenstand til noget fint og finurligt.

Skraldespandene er alle lavet med pedal-funktion, hvilket gør det nemt, hvis du har en masse i hånden. Så behøver du ikke lægge det fra dig, men kan blot bruge foden for at åbne skraldespanden. Skraldespandene kan købes i forskellige varianter og størrelser, så man kan finde lige netop den ønskede model, der passer til behovet i køkkenet. Selvom det originalt er beregnet til køkkenet, så er der dog ikke nogen grænser for, hvor skraldespanden kan placeres. Det kan både være på børneværelset, badeværelset eller på kontoret.

Related posts