Gode tips til borddækningen

floralie1-noir-voksdug

Sponsoreret

Skal du holde fødselsdag, konfirmation eller bare en fest, er et velopdækket bord altid en vigtig del af udsmykningen. Men hvad er vigtigt for at dit bord bliver perfekt dækket? Læs med her.
Vi starter nederst, nemlig med dugen. Hvis du vil være sikker på at dit bord stadig har samme farve efter festen, er det en god ide at smide en voksdug på. Her trænger hverken rødvin eller brun sovs igennem. En anden mulighed er at ligge en voksdug nederst og så en billig, men flot stofdug øverst, så ser det pænt ud og bordet er sikret.
Få styr på, hvad der skal drikkes og hav glas til hvidvin, rødvin, øl og vand. Så er du dækket ind. Læg bestikket i den rækkefølge, det skal bruges, det vil sige, at det der bruges til forret ligger yderst og så videre. Hvis der kommer rigtig mange gæster, og du ved det bliver en vild fest, er plastikglas en oplagt mulighed, så undgår du at arvestykkerne bliver smadret.
Sørg for at dit tema bliver ført igennem, både med udsmykning, buketter, bordkort og servietter. Er der en god sammenhæng, bliver dine gæster imponerede.

Related posts