Giv din bolig et smukt, nordisk udtryk

bord

Sponsoreret

Find alt inden for accessories, belysning og småmøbler i høj kvalitet hos webshoppen applicata.dk, hvis stil er det lyse, enkle og nordiske.

Det nordiske, enkle og lyse udtryk er svært at komme udenom, og skandinavisk designs vinder frem i hele verden. Hvis du også kunne tænke dig at give dit hjem et nordisk præg, så tag et kig forbi Applicata, der har et stort udvalg af skandinaviske designs inden for både accessories, belysning og småmøbler.

Du kan for eksempel finde et smukt bord af Signe Blomquist i både mørkt og lyst træ. Ønsket med dette bord er at skabe et træbord med rødder i de håndværksmæssige træskæreteknikker, men med et enkelt, let og elegant udtryk. Den drejede egetræskant tilfører et klassisk udtryk, hvor spinkelheden og farverne relaterer sig til moderne skandinavisk design.

Signe er uddannet fra Arkitektskolen i Aarhus og har tidligere i sin karriere beskæftiget mig med keramik og glas. Hendes tilgang til design og formgivning er derfor både funderet i et praktisk og samtidig akademisk udgangspunkt.

Kombinationen af træ og farver er populær, og applicata.dk har et stort udvalg af alskens produkter med den kombination. Applicatas kollektion er tegnet af dygtige Skandinaviske arkitekter, designere og kunstnere. Det sikrer unikke produkter i høj kvalitet både æstetisk og funktionelt. De producerer deres trævarer hos mindre familieejede virksomheder i Skandinavien, hvor håndværkstraditioner holdes i hævd over generationer.

 

Related posts