Fang dine modtagere med en god præsentationsteknik

leon-bzqu01v-g54-unsplash

Sponsoreret

På mange arbejdspladser bruger medarbejderne tid på at præsentere det ene eller det andet for kolleger, ledere, kunder eller andre.

Uanset hvor tit du skal præsentere noget, er det vigtigt, at du kommer ordentligt i mål med at fremlægge det, du har på dagsordenen. Det kan derfor være en fordel, hvis du eksempelvis gennemgår et kursus i præsentationsteknik.

Der er mange faktorer at tænke på

Der er rigtig mange faktorer, du skal forholde dig til, når du skal præsentere noget for andre.

En af disse faktorer er blandt andet din udstråling. Din udstråling er nemlig en faktor, der kan være med til at bestemme, om du overhovedet opnår dine modtageres opmærksomhed. Det er vigtigt, at du både har styr på dit kropssprog, din energi og dit ordvalg, hvilket du kan lære på et kursus.

Du kan eksempelvis hjælpe dig selv en smule ved at tænke over, hvad der fanger din opmærksomhed, når du selv sidder blandt deltagerne til en præsentation.

Hvilke virkemidler er i spil?

Vil du gerne vide mere om, hvilke virkemidler der er i spil, når du skal præsentere et emne for andre? Så er et kursus i præsentationsteknik også en god idé. Et kursus, hvor du får individuel feedback og en kortlægning af din personlige præsentationsstil, er nyttigt for dig, der gerne vil blive endnu bedre til at præsentere noget.

Du kan eksempelvis få rådgivning til følgende på et kursus i præsentationsteknik:

  • Hvordan du bruger dit kropssprog og din stemme bedst.
  • Hvordan du bruger rum, gulv og PowerPoint optimalt.
  • Hvordan du kan skabe en god kontakt til dine modtagere.

Related posts