Få nye venner på en måneds golfophold

a-portion-of-the-indian-canyons-golf-resort-once-the-canyon-country-club-a-1024

Sponsoreret

At tage en måned til sydens sol og varme for at spille golf, kaldes for et livsstilsophold! En prisbelønnet golfrejse-aktør sørger for en komplet ferieoplevelse med masser af golf og rig mulighed for, at møde nye mennesker og danne nye venskaber.

LongStay golf ophold med havudsigt, eftermiddagssol, socialt samvær og masser af golf i for eksempel Sydeuropa giver en rig mulighed for, at nyde godt af alt det, som vi længes efter, når vejret herhjemme ikke viser sig fra sin bedste side. Solen og varmen er til stede i både Spanien, Portugal og USA, hvis du vil afsted en hel måned og få spillet masser af golf i vinter halvåret.

Med LongStay Golf vægtes det sociale element højt. Når ClassicGolf arrangerer LongStay Golf er det derfor også ofte med et dansk værtspar på destinationerne. De skal sikre, at et ophold byder på træning, matchdage og sociale aktiviteter sammen med andre glade danske golfspillere. Der er altså rig lejlighed for at danne nye venskaber, deltage i hyggelige sociale sammenkomster, spille turneringer og komme ud og spise på nogle gode, lokale restauranter.

Særlig destinationerne i Spanien er utroligt populære og mange danske golfspillere vender tilbage år efter år. ClassicGold kan i Estepona tilbyde særaftale på lejligheder med altan og eftermiddagssol og et populært dansk værtspar Per & Lene sørger for at byde velkommen til masser af sociale aktiviteter.
Antallet af hoteller og lejligheder både i Andalusien, Alicante, i USA og på Algarvekysten er steget, så I har lettere ved at finde præcis den bolig I ønsker.

Related posts