Få mad ud af huset fra Green Vibe Food

Sponsoreret

Få bragt økologisk og hjemmelavet mad helt hen til hoveddøren med det Østjyske cateringsfirma Green Vibe Food.

Hos Green Vibe Food leverer de mad ud af huset til de østjyske kunder. Green Vibe Food tilbereder maden helt fra bunden med de mest friske og velsmagende sæsonråvarer, som markedet tilbyder.

Hvad end der er brug for mad til en 50-års fødselsdagsfest, en konfirmation eller et bryllup, så kan de erfarne og professionelle kokke kreere den perfekte menu til lejligheden. Kokkene bruger altid lokale og økologiske råvarer, når menuen skal sammensættes, og de forstår at kæle for råvarerne ude i køkkenet.

Økologisk mad

Hos Green Vibe Food går de meget op i at holde en bæredygtig og grøn profil, og derfor er deres udvalgte leverandører altid økologiske, når det kommer til grøntsager, mel og drikkevarer. Derudover er kødet valgt fra bæredygtige miljøer, såsom okse-bøfferne, der kommer fra kvæg, der har græsset på den Nordjyske hede, og fiskene kommer fra bæredygtige fiskerier.

Menuerne er mange at vælge i mellem til den specielle lejlighed, og på menukortet kan man altid finde både sæsonbuffeten, fingerfood, tapas, samt den helt store konfirmations menu. Kokkene lægger altid en stor energi i at tilberede maden og sørge for at den er frisk, innovativ, velsmagende og sund, da maden altid skal være i top til kundernes arrangementer. Det har også været med til, at mange af Green Vibe Foods kunder er kunder, der vender tilbage igen.

Cateringfirmaet har base i Odder, der ligger lidt udenfor Århus, men når det kommer til at bringe mad ud af huset til kunderne, så leverer de til hele Østjylland.

Related posts