Få en god livsforsikring

dahlberassurance-livsforsikring

Sponsoreret

En god livsforsikring

Det er vigtigt at være forsikret i mange af de ting, man foretager sig. I sær en livsforsikring er yderst vigtig. Man forventer selvfølgelig at leve et langt og lykkeligt liv, men der er altid en risiko for, at livet slutter før tid. Hos Dahlberg Assurance agentur kan du Få en god livsforsikring . Denne sørger for, at sikre de nærmeste pårørende eller den virksomhed, man er tilknyttet, økonomisk, i tilfælde af dødsfald. Det er også muligt at skræddersy forsikringen bl.a. ved at sikre kompagnoner. Ved at sikre sine næremeste, sørger man for, at de slipper for bekymringer i en meget hård tid, og deres kreditværighed holdes intakt og bevaret.

Efter 1 års forsikring, medfølger nogle andre punkter, der dækkes så som forsikring ved farlig sport, rejser til krigsramte lande, hvor der er risiko for dødsfald, og også ved selvmord. Dahlberg tegner også livsforsikringer igennem Diabetesforeningen.

Forsikringen kan tegnes, hvis man har folkeregisteradresse i Danmark, når man er 18-68 år og arbejdsdygtig.

De ved, hvad de laver, og har du spørgsmål og vil vide mere vedrørende regler omkring en livsforsikring, kan du nemt komme i kontakt med dem. Du er ikke tvunget til at tegne andre forsikringer i forbindelse med livsforsikringen.

Pas på dine nærmeste

Hvem vil ikke gerne sikre sine pårørende, så de ikke skal lide nogen form for last ud over, hvad der naturligt måtte forekomme? – Tegn din livsforsikring hos Dahlberg Assurance agentur og få den allerbedste løsning. Bliv sikker og tilfreds. – Hvis du vil forsikres indenfor andre ting, tilbyder de mange andre virkelig gode forsikringer.

 

Related posts