Få en censor til din markise

pf-3401f586-eolis

Sponsoreret

En markise er genial til mange anledninger. Men det er også vigtigt at have en vindcensor, så den ikke går i stykker, når du ikke opdager det.

En markise kan give dig skygge, når solen er for skarp. Den kan give dig læ og varme, når vinden er kold og den kan give dig ly for regnen. Den kan meget, som eventuelt en parasol ikke kan. Men du skal også huske at passe godt på den. Det ligger i ordet markise, at det er noget, der rulles frem og tilbage. Et stykke stof, der ikke kan tåle alt, men som ligesom en paraply risikerer at gå i stykker af for meget vind. Og blæser det meget, sidder nu nok ikke ude på terrassen alligevel.

Det kan dog være svært altid at have styr på, hvor meget vind markisen kan klare. Og måske du har glemt at rulle markisen ind til aften, og så blæser det om natten, uden at du vidste det. Eller måske markisen er rullet ud, selvom du ikke er hjemme, og på den måde kan du ikke være der til at rulle den ind, hvis det begynder at blæse. Der kan være mange grunde til, at en markise kan blive ramt af for meget vind. Derfor kan du heldigvis få en vindcensor til din markise. På den måde skal du ikke bekymre dig, når det blæser, for så ruller markisen automatisk selv ind, hvis censoren vurderer, at det blæser for meget.

Frirum sælger både kvalitetsmarkiser, de tilbyder skræddersyning og montering, og så har de selvfølgelig også en vindcensor, så du kan passe rigtig godt på din markise. Find en markise vindcensor her.

Related posts