Få danske Kaj Bojesen ind i dit hjem

kay-bojesen-abe-31

Sponsoreret

Det er ikke til at komme udenom Kaj Bojesens kæmpestore indtog i de danske hjem, da hans ikoniske abe blandt andet har fået en enorm succes. Hvis du også kunne tænke dig en abe eller et andet klassisk design fra Bojesen, så kig forbi BoligNyt, da har et stort udvalg af designs fra den populære designer.

De er ikke til at undgå. Aberne fra Kaj Bojesen har taget danskerne med storm endnu engang, og der bliver langet 10 gange så mange over disken som for otte år siden, skriver Berlingske. Den oprindelige tanke, som Kaj Bojesen havde, da han lavede aben var at give sin børn en sjov frakkeholder. Og siden 1951 har aben, der er lavet af teak og limba, været på forsiden af et utal af trendmagasiner og står på alverdens hylder rundt om i landet. På trods af den store efterspørgsel bliver aben stadig produceret ene og alene i Danmark, og når du køber den hos BoligNyt kan du altså være sikker på, at det både er dansk design, dansk produceret og købt i en dansk butik.

Du kan også finde mange andre smukke produkter fra samme kendte designer hos BoligNyt som blandt andet mange smukke træfigurer, der forestiller både dyr, mennesker, studenterhuer og meget andet. Flere af produkterne er tiltænkt som legetøj, blandt andet den fine trærangle.

Related posts