Få bugt med karsprængninger

dewet-willemse-3wrhzzpa5wy-unsplash

Sponsoreret

Har du problemer med karsprængninger? Mange oplever, er der med tiden kommer åreknuder eller blodkarudvidelser, og det kan genere udseendemæssigt og ved ubehag. Hos Åreknudeklinikkerne Varix i Næstved og Aarhus kan de hjælpe dig af med blodkarsprængninger.

Videnskabelig dokumenteret effekt og holdbarhed

Mange har problemer med åreknuder eller blodkarudvidelser, og det kan genere udseendemæssigt og med ubehag. Det kan Åreknudeklinikkerne Varix hjælpe dig af med ved behandlinger. Klinikkerne er Danmarks største indenfor behandling af åreknuder, og så er de et af de førende centre international i forhold til forskning på områder. Det betyder, at de udfører behandlingsformer med videnskabeligt dokumenteret effekt og også holdbarhed. Der er altså gode grunde til at stole på en kompetent behandling hos Åreknudeklinikkerne Varix, hvis du vil være sikker på et resultat, der ikke giver ar.

Karsprængningerne lukker sig og forsvinder

Når du oplever karsprængninger på benene, er det trådlignende blodårer, der ligger tæt i huden, og det er det, der kan ses ved de blå-lilla misfarvninger. De forsvinder ikke af sig selv, og derfor kan Åreknudeklinikkerne hjælpe dig. Ønsker du behandling for karsprængninger, koster det 1.800 kroner pr. gang samt 450 kr. for en forundersøgelse. Nogle klarer sig med en enkelt behandling, mens andre har brug for flere for at få bugt med sprængningerne. Ved behandlingen bliver der brugt mikroinjektion. Det vil sige, at du får en indsprøjtning af en væske i selve karsprængninger, så de lukker sig og forsvinder sig i løbet af nogle uger og enkelte gange kan der gå nogle måneder, før de forsvinder helt. Er du træt af dine karsprængniger, så er det helt sikkert Åreknudeklinikkerne Varix, du skal søge hjælp hos, så du kan få professionel og kompetent behandling.

Related posts