Få brandsikre segboards hos Funboards

22151932879_7d0f212eae_b

Sponsoreret

Det populære urbane transportmiddel har vundet frem blandt særligt unge mennesker, da det er en sjov og anderledes måde at bevæge sig i trafikken på, og så giver det god anledning til udendørs leg i både haven, i indkørslen og på legepladser.

Det såkaldte segboard kører via gyroteknologi og er udstyret med en fintfølende fodcensorer, der registrerer, hvilken vej man vil køre. Det kan køre op til 10 km i timen og vejer 10 kg, så det er nemt at tage med under armen og samtidig gør den lave hastighed, at det ikke er et farligt transportmiddel eller lege-objekt. På en opladning kan segboardet køre op til 15 km. Segboards har tidligere været udskældt i medierne, blandt andet fordi nogle modeller brød i brand, fordi der opstod overophedning.

Alle modeller fra Segboards har originale Samsung-batterier med indbygget temperatursikring. Ligeledes er de alle også produceret i brandhæmmende plast, så derfor behøver du ikke være bekymret for, at segboardet kan bryde i brand, da Funboards lover at have de mest sikre modeller på markedet. Som DR skriver, så er der flere vigtige ting, man skal huske, når man har et segboard, og så længe man overholder det samtidig med at man har brandsikre segboards som hos Funboards, så skal man ikke frygte noget.

Funboards.dk lover dag-til-dag-levering, hvis du bestiller inden klokken 13, og så er der tilmed 90 dages fuld returret, hvis du ikke er tilfreds med dit produkt. Der er også gratis fragt på alle produkter ved køb for over 300 kroner. Læs mere her.

 

Related posts