Et ur, som legender har båret

croppedimage570427-x9185273

Sponsoreret

Vil du bære samme ur som Neil Armstrong og Kennedy og James Bond? Så tag et kig på Chronos store udvalg af Omega-ure.

Der er ure. Og så er der legendariske ure. Den slags ure, som ikke stiller sig tilfreds med kun at blive båret af ganske almindelige mennesker. Sådan et ur er Omega. For er der et ur, der i den grad er blevet båret af legender gennem tiden, så er det Omegas ure.

Derfor er der heller ikke mange, der kan sige, at de ikke kender til Omega ure. Omega Speedmaster fik sin plads i historiebøgerne d. 21. juli 1969. Her satte NASA-astronauterne Neil Armstrong og Buzz Aldrin sine fødder på månen, som de første mennesker i historien. Men på deres arme havde et Omega Speedmaster ur. Et ur, der nu er blevet ikonisk. Men de slutter ikke rækken af legender, der har båret et Omega-ur.  John F. Kennedy bar d. 20. januar i 1961 et Omega Ultra Thin ur, da han blev indsat som præsident for USA. Og sidst i rækken kommer selvfølgelig James Bond, der bar et Omega Seamaster ur i filmen Golden Eye fra 1995. Det er altså ikke mærkeligt, at Omega efterhånden er blevet et ikonisk brand, der er godt nok til selv de bedste.

Omega har i mange år udmærket sig ved, at producere deres klassikere som Seamaster og Speedmaster. Urene er tidløse i deres designs, samtidig med at de er som skabt til oplevelser.

Related posts