Et sneglehegn holder sneglene væk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sponsoreret

Kunne du tænke dig at beskytte din have fra skadedyr? Hos Lyngeshop kan du se et stort udvalg af sneglehegn, som kan sættes op i lige præcis det område i din have, hvor du ikke ønsker, at sneglene skal være.

Et sneglehegn er en super godt metode at beskytte hele din have eller bare et afgrænset område på. Eksempelvis har snegle det ofte med at æde grønsager i køkkenhaven eller ødelægge blomster. Derfor kan du altså skærme køkkenhaven eller blomsterbedene af med sneglehegn. Alle hegn fra Lyngeshop leveres i varmgalvaniseret plader, hvilket vil sige, at de ikke ruster og så bevares deres funktionalitet, længe efter de er anlagt i haven.

Sneglehegnene leveres i 1 millimeter tykke metalplader, der formes på en måde, som sneglende ikke formår at forcere. Sneglekanterne kan tilmed sammensættes sådan, at de de kan dække hele din have og på effektiv måde sætte en stopper for dit snegleangreb.

Et sneglehegn er altså den mest effektive måde at standse sneglene fra køkkenhaven, kompostbunken eller blomsterbedene. Problemet med dyrene opstår især, hvis huset er nabo til et større eller mindre naturareal, eller hvis haven grænser op til marker på den anden side af hækken. I så fald vil snegle – og særligt de såkaldte iberiske snegle (dræbersnegle) trives alt for godt i haven, hvor de kan finde al den føde, de har behov for.

Related posts