Er det dit barns første vinter?

Sponsoreret

Vi går endnu en vinter i møde, og selvom det bare er en ud af mange for dig, er det dit barns allerførste vinter. Der er nogle ting du kan forberede, så dit barn bliver klar til sin første vinter nogensinde. 

Garderoben skal opdateres

Dit barn vokser utrolig hurtigt, og helt sikkert for hurtigt, hvis du selv skal sige det. Mon ikke du en gang eller to har ønsket at tiden ville stoppe, og at dit barn ikke ville vokse så forbandet hurtigt. 

Men det er, desværre, uundgåeligt. Dit barn vokser, og det er altså derfor ikke kun vinteren, der giver anledning til at opdatere dit barns garderobe. 

Når det er sagt, så skal der være nogle lidt varmere klæder i dit barns klædeskab, når det er vinter. 

Det gælder blandt andet, at der skal være et par begynder vinterstøvler, så dit barn kan lege så længe det skal være ude i sneen, uden at få kolde fødder. 

Derudover skal der være en varm flyverdragt, som selvfølgelig kan tåle at blive meget snavset og beskidt, når dit barn vælger at plaske i vandpytter. 

En ting, som du ikke må glemme, er varme vanter og en hue, der dækker toppen af hovedet og ørene helt til. 

Sådan tjekker du om dit barn fryser

Når dit barn er lille, er det ikke nemt for ham eller hende selv at mærke, om han eller hun fryser. Der er et trick til at tjekke, om dit barn fryser, helt uden at skulle spørge. Du skal mærke på nakken og starten af ryggen. Placer din hånd under kraven på flyverdragten og mærk, om dit barn er varmt eller koldt. Hvis huden er varm, så har dit barn det godt temperaturmæssigt. Hvis der er koldt under kragen

Related posts