En stærk palleløfter kan lette din arbejdsdag

skaermbillede-2019-02-01-kl-09-04-47

Sponsoreret

En palleløfter kan lette arbejdet utroligt meget, når der skal flyttes tunge eller store ting, som en sækkevogn eller lignende ikke kan klare.

Er du på udkig efter en stærk palleløfter, så du kan gøre arbejdet hurtigere og lettere og uden at gøre skade på dig selv, når der skal transporteres, flyttes og læsse varer, så tilbyder AJ engros et godt udvalg af palleløftere, pallevogne og pallestablere. Palleløftere findes i variationer med saxeløft og med indbygget vægt alt efter hvad du skal bruge den til.

Justerbare palleløftere til konkurrencedygtige priser

De forskellige typer af palleløftere og højtløftere kan justeres i forskellige højder, og findes i elektroniske udgaver, så du ikke selv skal bruge kræfter på at slæbe og løfte genstande.

Priser på el palleløfter og pallestabler er konkurrencedygtige hos AJ engros, uden at der bliver gået på kompromis med kvalitet og stabilitet. På AJ engros’ hjemmeside kan du undersøge de forskellige egenskaber ved den enkelte palleløfter, pallestabler, pallevogn osv. og se alle specifikationer på løfteevne, højde m.m. En palleløfter kan typisk løfte fra 1-2,5 tons. Du er velkommen hos AJ engros til at få råd og vejledning til at finde en stærk palleløfter der matcher dit behov.

Related posts