Dukken til de større piger

Sponsoreret

Dukkeserien fra Our Generation er henvendt til de større piger fra fire år og op efter, der vil have en mere autentisk legeoplevelse.

De populære og livagtige dukker, der oprindeligt er fra USA, kom til det danske marked tilbage i 2014. Dukkerne er 46 centimeter høje med livagtige ansigtsudtryk og hår, der gror af sig selv. De har en blød krop og kan stå selv. Det er med til at give en helt ny og levende legeoplevelse, når større piger tager Our Generation dukkerne frem på børneværelserne.

Hver dukke kommer med forskellige personligheder og tøj og tilbehør. Leah er ridepige, Alicia er sportspige, og Anya er klar til at tage i byen. Det er bare tre af de mange dukker, der er at finde på monito.dk.

Monito er en af de danske lejetøjsbutikker, der er med til at udbrede dukkerne i Danmark. Den svendborgensiske butik har et bredt udvalg af dukkerne, samt tilbehør og kæledyr.

Med Our Generation dukkerne gemmer der sig mange timers leg for børnene. Flere af dukkerne har hår, der selv gror. Det lange hår kan børnene lege med forskellige frisurer, der konstant kan ændre sig, i takt med at håret bliver længere. Skal dukken have en anden tøjstil eller profession, så er det også muligt at få et sygeplejerskesæt, fodboldsæt eller måske et vintersæt. Udover forskelligt tøj, så er der også et stort udvalg af biler, der kan vælges mellem, en stald til ridepigen, en campingvogn eller et strandhus. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan dit barns Our Generation dukke skal se ud, og hvordan den skal være.

 

Related posts