Du kan føle dig tryg, når du vælger el-løsninger hos Lund & Erichsen

cts-energioptimering-skabs_lund-erichsen

Sponsoreret

Lund & Erichsen sætter en ære i at gøre deres kunder trygge, når de udfører arbejde inden for alarmer, erhvervstelefoni, elteknik, energioptimering og meget mere.

Har du bruge for en kompetent og professionel udbyder af tekniske installationer, der har over 100 års erfaring? Lund & Erichsen er en datateknisk virksomhed, der har 45 dygtige og engagerede medarbejdere, der er specialister inden for en række tekniske fagområder som blandt andet EL-Teknik, alarm og overvågning, erhvervstelefoni, CTS-anlæg og data- og fiberteknik.

Derudover har medarbejderne også en gennemsnitlig anciennitet på omkring 20 år, så det er i den grad erfarne medarbejdere, der kommer til at udføre de el-installationer, du bestiller dem til at lave. Og de har også en plan for efteruddannelse for deres medarbejdere, sådan at du som kunde altid føler, at du er i de bedste hænder.

Lund & Erichsen har valgt edderkoppespindet som varemærke, og det symboliserer deres netværkskompetencer og et smidigt net af erfaring, som bæres med fra kunde til kunde. Så hvis du vil have lavet el-installationer, hvor der er fokus på kvalitet, tryghed og teknisk erfaring, så skal du vælge L&E. Læs mere om dine muligheder på https://www.l-e.dk/.

Related posts