Drømmer du om et afbræk fra hverdagen med din familie?

sommerhus

Sponsoreret

Hvis du kunne tænke dig at komme lidt væk fra hverdagen, så er Hjarbæk Fjord Camping det perfekte sted til en lille ferie med din familie. Her er der både smukke udsigter og omgivelser, der har masser af oplevelsesmuligheder både for store og små.

Hvis camping i smukke naturomgivelser lyder godt i dine ører, så tag på camping Midtjylland. Her er der gode muligheder for lange gåture, dejlige cykelruter, kanoture og meget mere.

Hjarbæk Fjord Camping er en campingplads, der ligger 14 km fra Viborg og har udsigt til Hjarbæk Fjord, som er den sydlige del af Limfjorden. Den skønne beliggenhed giver mulighed for gode udflugter, lige meget om man er til natur, kultur og fysiske oplevelser.

Campingpladsen har masser af faciliteter både til små og store, og der er altid en god, hyggelig og rolig atmosfære på pladsen. Derudover er der forskellige arrangementer og events på pladsen i sommerhalvåret, sådan at du og dine børn aldrig behøver at kede jer, når I er på camping. Du kan også trygt lade børnene deltage i aktiviteter, mens du selv kan nyde en kom kaffe i hytten eller campingvognen. Derudover er der udekøkkener til de voksne og legepladser med trampoliner og gynger til de lidt yngre. For familier med børn er det endda muligt at booke campingpladser direkte på legepladsen.

Man kan både booke en hytte eller blot en almindelig plads til telt eller campingvogn, og størstedelen af pladsen er delt op i små terrasser, hvor der er god udsigt ud over Limfjorden. Pladsen er i et kuperet og dejligt terræn, hvor der samtidig er mulighed for gode læforhold.

Related posts