Douchebags laver de perfekte rejsetasker

skaermbillede-2019-02-15-kl-14-46-33

Sponsoreret

En outdoor-person skal have sit udstyr i orden. Og hvis det er dig, så kan du få det opfyldt, når du besøger Packyard, for de har et stort udvalg af blandt andet smarte rejsetasker.

Douchebags laver de perfekte outdoor- og rejsetasker til dig, der altid har meget udstyr med på turen, hvad enten du står på ski, surfer, vandrer eller noget helt fjerde.

Douchebag tasker er skabt af henholdsvis den norske produktdesigner Truls Brataas og det svenske skiikon Jon Olsson. De mødte hinanden på en surfferie i Norge, og her kunne de dele erfaringerne med altid at skulle have meget udstyr med, hver gang de skulle på tur, fordi de henholdsvis brugte meget tid på surf og ski. Og det gav dem hver især altid problemer med at kunne have alt udstyret med. Derfor besluttede de sig for sammen at udvikle en linje rejsetasker.

Douchebags er en række tasker, der alle har et patenteret hook up-system, forstærkninger og et clean og lækkert design. De har lavet flere typer tasker og senest er ski og snowboard-tasken “The Douchebag” kommet til med den dertilhørende støvletaske og rygsæk “The Hugger”.

Du kan blandt andet få den smarte “Hugger” 30L i farven Pine Green, der er en perfekt blanding af en holdbar støvletaske og en praktisk rygsæk. Den kan tages med i flyet som håndbagage og er ganske enkelt markedets mest funktionelle rygsæk og “Carry On” med den store 2-liters lomme øverst, et stort 28-liters rum med to indvendige lommer, og så kan den hæftes fast på din kuffert og/eller skitaske.

I dag designer og producerer Douchebags et taskeprogram, der både er funktionelt, stilfuldt og fokuseret, og de har lavet et fuldendt line up af rejsetasker, hverdags-packs og accessories, hvilket også har gjort dem til prisvindende indenfor innovation og funktionalitet med stil og kvalitet.

Related posts