Dette kursus kan gøre alle dine medarbejdere bedre i dagligdagen

ability-2672658_960_720

Sponsoreret

Det kan lyde for godt til at være sandt. Men det er det faktisk ikke. Hvis du står for en bred gruppe medarbejdere, som har vidt forskellige kompetencer, kan det måske ofte være svært at finde et event eller arrangement, der passer og løfter fagligheden hos alle på samme tid. Men det kan sagtens lade sig gøre.

Rigtig mange mennesker har prøvet at overvære en fremlæggelse, en præsentation eller en diskussion, hvor viden og argumenter er druknet i ringe kommunikation. Desværre er det ikke sjældne tilfælde, men konsekvenserne kan være store, hvis viden ikke formidles på den rigtige måde. Der er nemlig forskel på information og kommunikation.

Uanset hvad man arbejder med, så indebærer jobbet ofte, at man skal formidle et budskab til den eller den anden part. Nogle jobs kræver store præsentationer af eksempelvis virksomhedsstrategier eller budgetter, mens andre jobs kræver formidling af medarbejdergruppens ve og vel til tillidsrepræsentanten.

Det kan være vidt forskelligt, hvad man ønsker at formidle i forbindelse med sit arbejde, men det gælder altid, at man ønsker at overlevere noget information.

Den information ønsker man selvfølgelig, at modtageren skal forstå og tage til sig, men hvis kommunikationen af informationen ikke er god nok, kan der gå noget tabt, så forståelsesrammen ikke er eller bliver, som man håber.

Engagement, nærvær og lyst er væsentlige faktorer, når man skal formidle viden eller information, og der findes heldigvis en række værktøjer og redskaber, som man kan tage i brug i langt de fleste tilfælde.

Derfor kan der være stor værdi i et kursus i kommunikation for alle dine medarbejdere eller kollegaer, så alle på arbejdspladsen er bedst muligt klædt på til at formidle viden og information. På den måde kan I mindske mængden af viden, der går tabt i dårlig kommunikation.

Related posts