Den nemme guide til de perfekte shorts

pexels-josh-willink-69101

Sponsoreret


Nu er det endelig forår, og det giver derfor god mening, så småt at finde dine mange shorts

frem fra gemmerne. Af en eller anden grund, betyder forår også at det så småt for mange mænd, også er grund til at smide de mange lange jeans. 

Vælg dine shorts med omhu

Når du skal finde nogle nye shorts, handler det i høj grad om at finde det par, du i længden bliver mest glad for. Vigtigst af alt er pasformen, men husk for guds skyld ikke at vælge den strammeste model!

For mange handler et par shorts, helt enkelt kun om én ting, nemlig at shorts bare er en kortere model af de almindelige bukser. Men helt så enkelt er det dog ikke, for ligesom det gælder med bukser, så er du nødt til at finde det par, der passer din kropsform og din stil. 

Når det handler om at finde frem til det gyldne snit, hvad angår shorts. Handler det om at finde et par, der ligger et sted lige over knæene, og gerne et par, du kan kombinere med et smart opsmøg, for at få et ekstra afslappet look. 

Har du brug for at finde et par shorts, og vil du gerne have et stort udvalg at vælge imellem? Så kan du med stor fordel se det store udvalg af shorts på teeshoppen.dk. Her finder du både shorts i denim, i stretch, sweatshirts stof, og i et væld af forskellige moderne farver, som alle matcher den moderne og velklædte mand til fulde. 

Related posts