Børnetøj uden nogen skadelig kemi

marmar-cantaloupe-modal-sleeveless-body-p

Sponsoreret

MarMars kollektioner byder på smukt, klassisk og cool børnetøj i naturlige farver og uden skadelig kemi. Find det store udvalg hos parcellet.dk.

MarMar er et ganske særligt børnetøjsmærke. De laver modetøj til børn, der mixer det klassiske look med det mere street, det er lavet i de smukkeste naturfarver, og så har det de fineste former, flæser og prikker. Kollektionerne bliver produceret med komfort i højsædet og de sikrer dermed, at dine børn ikke irriterer sig, når de har tøj på fra MarMar.

De populære naturfarver som eksempelvis beige, camelfarvet og brune og grå nuancer og sart rosa er nogle af de farver, tøjet bevæger sig inden for. Det giver et naturligt og neutralt look i stedet for et syntetisk look, og så er det også kønsneutralt, så alle børn kan bruge det og det dermed sagtens kan genbruges af alle ens børn eller venners børn uanset køn.

Børnetøj fra MarMar ønsker nemlig også at have en bæredygtig linje, hvilket blandt andet indebærer, at tøjet er produceret i Oeko-Tex-tekstiler, hvilket er en garanti for, at slutproduktet er uden nogen form for skadelig kemi. Noget, de fleste forældre helt sikkert går op i, når det gælder deres børn.

Kvinden bag det meget unikke børnetøj er Marlene Anine Holmboe. Hun er uddannet fra Danmarks Designskole og designede i starten af sin karriere tøj for andre kendte danske børnetøjsmærker. Hun kunne dog ikke lade være med at drømme om at gå selvstændig, og i 2008 stiftede hun derfor MarMar Copenhagen, som har fået stor succes siden.

Related posts