Børnemøbler, der er slidstærke og passer til det moderne hjem

produkttips-dkcategorysport-motion-velvaere-monito-dk

Sponsoreret

De slidstærke børnemøbler fra By KlipKlap har mange funktioner, og så kan de bruges af både børn af voksne. De passer nemlig fint ind i det moderne hjem.

Bløde sofaer, madrasser og lænestole er et rent slaraffenland for børn. Men du har nok selv stået og skældt ud og bedt dine børn om at passe godt på den fine sofa, som ikke kan holde til at blive hoppet i. Der findes faktisk en løsning på det problem. For du tænker nok, at børnemøbler som udgangspunkt ikke passer ind i en stue, og derfor er de udelukket, men der findes faktisk stilrene børnemøbler.

By KlipKlap  producerer møbler, der skal kunne passe ind i det moderne hjem. I 2011 kom Pia Lauritsen, der ejer by KlipKlap, med den første idé. Hun søgte forgæves efter en tumlemadras til sin søn, som var af god kvalitet og samtidig havde et elegant design, der kunne passe ind i et moderne hjem. Da hun ikke fandt det, blev det starten på By KlipKlap. Her blev missionen nemlig at skabe multifunktionelle møbler, som kan udvikle og styrke børns motoriske færdigheder og samtidig kan bruges af hele familien.

Det er der kommet en masse multifunktionsmøbler ud af, som kan bruges til næsten hvad som helst, og samtidig er de pæne at se på, så de passer godt ind i de fleste hjem. Faktisk vil de i pynte i husets fællesarealer, fordi de alle er i afdæmpede farver og stilfulde designs.

Monito.dk forhandler møblerne By KlipKlap, så klik ind på siden for at finde det møbel, du bedst kan lide.

Related posts