Blomster på væggene? Wallstickers til børneværelset hos wallstickers.dk

rmk2460slm_72dpi_web

Sponsoreret

Kunne du tænke dig blomster på væggene eller ville din datter elske prinsesser på værelsets vægge? Wallstickers.dk har et stort udvalg af smukke vægklistermærker, der skaber dybde i rummet.

Wallstickers.dk har et bredt sortiment af wallstickers til særligt til pigeværelset, men de kan også bruges i stuen, hvis du går efter det lidt mere feminine look.

Piger har forskellige interesser igennem hele deres liv, nogle er til heste, nogle til prinsesser og feer og andre til katte og hunde. Derfor har wallstickers.dk et bredt udvalg af forskellige smukke motiver, der kan pynte på et pigeværelse. Der er også kendte motiver som eksempelvis figurer fra My Little Pony, Disney-figurer som Mickey og Minnie Mouse og Disneys prinsesser og feer. Klokkeblomst, Askepot og de elskede damer fra Frost er også at finde. Derfor må der siges at være noget for enhver smag.

Til de mindste baby piger har de også rolige farver, øde dyr og rolige geometriske figurer, der skaber en ro for de aller mindste. Til de ældste piger findes der især et kæmpe udvalg af flotte wallstickers med blomster, træer og andre natur ting der skaber en utrolig flot stemning på værelset.

Så uanset hvordan din pige er, så vil hun helt sikker kunne finde en wallsticker, som hun kunne tænke sig at få op på sit værelse.

Related posts