Bliv klar til forår med det perfekte outfit

onetwocorriekimononightblue1-p

Sponsoreret

tøj fra One Two, og skab en legende hverdag, hvor der er plads til farver, mønstre og grin. Tøjet opfordrer dig til at gå ud og leve livet. Det er svært at blive siddende på sin kontorstol hele dagen, når man bærer et finurligt outfit fra One Two. Tøjet er en hyldest til sommeren og oplevelser, med udgangspunkt i et liv der skal leves. Lange slå om-nederdele i leopard eller geometriske mønstre, opfordrer dig til at bruge tøjet til dans, gåture eller museumsture sammen med venner eller familie.

Det danske tøjmærke er ikke bange for at bryde op med det kedelige og stereotypiske, og du finder derfor flotte og stilfulde designs både i kjoler, bukser, skjorter, t-shirt, jakker og nederdele.

Pryd din garderobe med farverige designs

One Two passer perfekt ind i den skandinaviske stil. Tøjet er designet og produceret med henblik på at skabe produkter der lever op til din standard, med høj kvalitet og god holdbarhed. Derfor er der gjort noget ud af hver enkelt kreation. Den farverige stil er kombineret med et klassisk touch af simplicitet. Mønstrene indgår i en symmetri, der skaber en ro og et afbalanceret udtryk.

Formålet er at skabe tøj i et tidløst design, som kan bruges af alle kvinder i alle situationer. Om du står og mangler den ekstra gnist i dit hverdagstøj, tøj til festlige arrangementer eller blot et frisk pust i dit garderobeskab, så er der noget for enhver hos One Two.

Related posts