Beskyt dine gæster og medarbejdere med håndsprit

tai-s-captures-0i52fchnjou-unsplash-1

Sponsoreret

Det er svært at komme udenom håndsprit og mundbind, og med en dispenser til håndsprit er du godt rustet til at tage imod dine gæster og medarbejdere på en god og sikker måde.

En spritdispenser er oplagt at bruge de steder, hvor der ofte er flere personer samlet ad gangen. Måske i kantinen, i indgangen til forskellige institutioner osv. Det er næsten ligegyldigt, hvor du befinder dig, så skal der være adgang til håndsprit, så vi alle sammen kan bevare en god håndhygiejne. Til det kan du benytte en spritdispenser, som enten hænges op på væggen, eller som står på gulvet. Sørger du for at dispenseren til håndspritten er synlig, så er du sikker på, at dine medarbejdere og gæster både husker samt har muligheden for at spritte hænderne af. Nogle spritdispensere er designet til at reagere på bevægelser, mens andre er manuelle. Disse kræver derfor et enkelt tryk på en knap.

Er du virksomhedsejer og vil du sikre dig, at dine medarbejdere altid har adgang til håndsprit, så kan det for eksempel være en god ide at placere håndspritten flere forskellige steder i virksomheden. For eksempel inden de går ind i kantinen, i nærheden af kaffemaskinerne og ved toilettet. Uanset hvad så har du med en god spritdispenser de bedste muligheder for, at hygiejnen er i top. En god spritdispenser giver nemlig både dig og dine medarbejdere en hurtig og nem adgang til håndsprit. Og på den smarte måde kan vi hver især hjælpe hinanden med at minimere bakteriespredning mest muligt.

 

Related posts