Alkoholfri vin til dig, der ikke vil gå glip af en festlig lejlighed

bar-beer-blur-bottle

Sponsoreret

Der kan være mange grunde til at drikke vin uden alkohol. Find et stort udvalg af vine med alkoholprocenter mellem 0 og 0,5 % alkohol hos VINMEDMERE.dk.

Normal vin indeholder som oftest et sted mellem 10 og 15 % alkohol, alt efter hvilken type vin det er. Der findes også alkohollet vin, hvor procenten ligger mellem 0,5 og 4 %. Men der er heldigvis også alkoholfrie udgaver af vin, hvor procenten ligger mellem nul og 0,5.

Det er altså et alternativ til dig, der ikke drikker alkohol af forskellige grunde. Det kan være, hvis du er gravid, ammer eller blot har valgt ikke at drikke alkohol. Faktisk fremstilles alkoholfri vin på præcis samme måde som almindelig vin. Forskellen kommer kun frem, når vinen er færdig, og alkoholen fjernes.

Den proces kan nemlig ske på mange forskellige måder. Oftest gøres det ved vakuumdestillation. Det fungerer på den måde, at man kommer vinen i kedler med undertryk, hvorefter man ved stuetemperatur får alkoholen til at fordampe, så alkoholniveauet reduceres, mens smagen bevares. Her er det altså muligt at justere på mængden af alkohol, der fordamper, før vinen kommer på flaske.

Smagen er ikke helt den samme som i almindelige vine, for vin uden alkohol er ofte sødere end almindelige vin. Men det gør til gengæld, at vinen passer godt til bestemte måltider. Holdbarheden er heller ikke helt den samme som ved almindelig vin, men når det så er sagt, så er det utrolig godt, at der findes vin uden alkohol til dem, der kan lide smagen og ikke vil være uden for, bare fordi de ikke drikker alkohol.

Related posts